5 Şubat 2013 Salı

KAKAO KREMALI CEZERYE

MALZEMELER:
6-7 adet havuç, 1 çay bardağı şeker, 1 paket sade bisküvi, 1 çay bardağı rondodan geçirilmiş ceviz veya fındık, tarçın, 1 çorba kaşığı margarin
KREMA MALZEMELERİ İÇİN:
2,5 su bardağı süt, 1-2 çorba kaşığı kakao, 1 çorba kaşığı un, yarım su bardağı şeker, 1 çorba kaşığı nişasta veya pirinç unu, 1 çorba kaşığı margarin
ÜZERİ İÇİN:
1 paket krem şanti, hindistan cevizi
HAZIRLANIŞI:
Önce havuçları rendeleyelim.Şekerle birlikte havuçlar suyunu çekene kadar pişirelim.Tarçın, margarin ve cevizlerimizi ekleyelim.Kırdığımız bisküvileri de katalım.Daha sonra krema malzemelerini tencereye alarak pişirelim.Havuçlu harcımıza katarak karıştıralım.Borcama dökelim.Soğuyunca hazırladığımız şantili karışımı üzerine dökelim.Hindistan cevizi ile süsleyerek servis edelim.
AFİYET OLSUN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e

SiteEkle.Com.Tr