1 Mart 2013 Cuma

SOĞANLI TAVUK YAHNİ

MALZEMELER:
İsteğe göre tavuk but eti, 4-5 adet kuru soğan, 2-3 adet sarımsak,1 adet közlenmiş kırmızı biber, baharatlar,tuz, salça, 1-1,5 çay bardağı et suyu
HAZIRLANIŞI:
Önce etlerimizi haşlayalım ve ılıyınca parçalara ayıralım.Tavaya biraz sıvı biraz da zeytinyağı koyalım.İri doğradığımız piyazlık soğanları etlerle birlikte çevirelim.Kıydığımız közlenmiş biberleri de ekleyelim.Daha sonra salçamızı bu yemeğin de olmazsa olmazı baharatları,sarımsakları ve et suyunu katalım.Kısık ateşte istediğimiz kıvama gelinceye kadar pişirelim.İsteğe göre servis edelim.
AFİYET OLSUN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e

SiteEkle.Com.Tr